Recenzce na Batiste

9. prosince 2015 v 10:00 | LadySilvi |  Recenze
Měla jsem jí napsat teda už dřív, ale tak nějak jsem na to zapomnělaNevinný.

Slíbila jsem vám, že až vyskouším suchý šampon Batiste, tak vám dám vědět. A řeč je konkrétně o tomhle suchém šamponu.

A musím říct, že to bude jenom samá chvála, protože je fakt dokonalej.

Krásně voní.
A hlavně...Fakt funguje a máte den bez plýtvání "xy" litrů vody navíc.

Fakt je úplně skvělej a za tu cenu si myslím, že to stojí. Určitě to vyzkoušejte nebo si alespoň kupte tu menší verzi, abyste pak nenadávali, co že jste si to koupili. Myslím si, že vám určitě bude taky vyhovovat. Je fakt super. Jak jsem už říkala, je spousta druhů a vůní, takže věřím, že si také najdete ten svůj.

Vaše

LadySilvi

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 terik terik | 10. prosince 2015 v 16:48 | Reagovat

A kde jste ho koupila,  LadySilvi? :-D

2 ladysilvi ladysilvi | E-mail | Web | 10. prosince 2015 v 16:59 | Reagovat

[1]: V DM slečno :-D

3 terik terik | 10. prosince 2015 v 18:18 | Reagovat

Vážně? Oh, jak zaujímavé :-P a mohu se vás otázat jaký finanční obnos jsem v DM za tento výrobek zanechala? :-D

4 ladysilvi ladysilvi | E-mail | Web | 10. prosince 2015 v 18:21 | Reagovat

[3]: Jistě, že můžete :-D Bohužel si již přesně nepamatuji, kolik peněz jsem za to utratila, ale bylo to něco v rozmezí 100Kč-140Kč. Přesnou částku vám bohuže nesdělím :-D (teď si všichni musí myslet, že jsme totální id°oti :-D )

5 terik terik | 10. prosince 2015 v 18:27 | Reagovat

Škoda :-(  velmi mě zajímalo kolik by takový zázrak mohl stát :-) díky vám teď už ti vím a o jeho zakoupení budu velmi vážně uvažovat :-) pokud mohu mít ještě jeden dotaz?............ Můžu, výborně :) mohla byste dělat více takovýchto užitečných recenzí (už kvůli čtenářům (a mě ;-) )

6 ladysilvi ladysilvi | E-mail | Web | 10. prosince 2015 v 18:32 | Reagovat

[5]: Opravdu se omlouvám, že s přesností nemohu určit a říci Vám, kolik tento "zázrak" (jak Vy říkáte :-D ) stál. Opravdu koupi zvažte, protože opravdu stojí za to. Srdečně doporučuji :-D . Netušila jsem, že renceze budou mít takový úspěch. Dobře tedy, pokusím se jich dělat více :-D

7 terik terik | 10. prosince 2015 v 18:40 | Reagovat

[6]: já jsem toho názoru, že recenze jsou potřebné pro lidi (jako kupříkladu já) kteří...jak to říct slušně... nejsou zcela znalí kosmetického světa a takovéto (když to tak  řeknu) "vychytávky" neznají a nevyhledávají 8-) takže v dělání dalších recenzí máte jistě mou plnou podporu :-)

8 ladysilvi ladysilvi | E-mail | Web | 10. prosince 2015 v 18:47 | Reagovat

[7]: Dobře. Děkuji za názor a popíchnutí k dělání recenzí a sdílení svých zkušeností ze světa kosmetiky :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama